Rekisteriseloste

Rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste.
1. Rekisterinpitäjä
Jussakka
Kaamasentie 3300
99910 KAAMANEN
Puhelin: 0400 443157
Sähköposti: jussakka@jussakka.fi
Y-tunnus: 1875326-2
2. Yhteydenotot rekisteriä koskevissa asioissa
Osoite: Jussakka, Kaamasentie 3300, 99910 Kaamanen
Puhelin: 0400 443157
Sähköposti: jussakka@jussakka.fi
3. Rekisterin nimi
Jussakan asiakasrekisteri
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tehdä mahdolliseksi asiakkaiden tilausten
käsittely, toimittaminen, arkistointi ja asiakassuhteen hoitaminen, hallinta ja kehittäminen.
Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja
voidaan käyttää Jussakan toiminnan kehittämiseen, tuotteiden tarjoamiseen, myymiseen,
markkinointiin sekä tilastollisiin tarkoituksiin, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.
Tietoja ei käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.
5. Rekisterin tietosisältö
Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja:
• asiakkaan etu- ja sukunimi
• sähköpostiosoite
• postiosoite
• puhelinnumero
• tiedot käsitellyistä tilauksista
• tilausten mahdolliset seurantatiedot
• käyttäjätunnus
• salasana
• asiakasnumero

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterin säännönmukaisena tietolähteenä ovat asiakkaan palveluun rekisteröityessään antamat
tiedot, jotka asiakas itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään sekä asiakkaan kirjallisesti,
puhelimitse tai sähköpostilla antamat tiedot asiakkaan pyytäessä lisää tietoa tai ostaessa tuotetta.
Muita säännönmukaisia tietolähteitä ei ole.
7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Järjestelmän tietoihin pääsevät ainoastaan rekisteriä hoitavat henkilöt sekä näiden lisäksi
tarvittaessa myös tietojärjestelmien ylläpitäjät. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo
vaitiolovelvollisuus. Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia EU:n tai Euroopan talousalueen
ulkopuolelle tai kolmansille osapuolille. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman asiakkaan
suostumusta.
Asiakkaan ostaessa Jussakan tuotteita, on rekisterinpitäjällä oikeus ilmoittaa tilauksen käsittelyyn
tarvittavat asiakkaan tiedot yhteistyökumppaneille, esim. postille tai kuljetusliikkeelle. Asiakas saa
halutessaan käytettävän yhteistyöyrityksen yhteystiedot ja rekisteriselosteen.
8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot käsitellään luottamuksellisina. Rekisteri on suojattu palomuurein ja muiden teknisten
keinojen avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.
Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsee ja niitä on oikeutettu käyttämään
vain rekisteriasioista vastaava henkilö.
9. Rekisteröidyn kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää yritystä käyttämästä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointiin
ja -mainontaan, markkinointi- ja mielipidetutkimuksiin ilmoittamalla siitä sähköisesti Jussakan
sähköpostiin.
10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänestä Jussakan asiakasrekisteriin tallennetut tiedot.
Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisena rekisterinpitäjälle.
11. Tietojen korjaaminen ja poistaminen
Asiakas voi korjata perustietojaan ollessaan kirjautuneena järjestelmään. Asiakas vastaa itse tietojen
oikeellisuudesta. Jussakka voi oikaista, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan tietoja, jotka ovat
puutteellisia, virheellisiä tai vanhentuneita. Jussakka ei tarkista ulkopuolisista lähteistä tietojen
oikeellisuutta.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 23.10.2019 alkaen.

Verkkokauppa

Jussakka
Kaamasentie 3300
99910 Kaamanen

0400 443157
kauppa@jussakka.fi
www.jussakka.fi
1875326-2

Jussakan kaupassa on suomalaista käsityötä koruista kasvivärjättyihin lankoihin ja taideteoksiin. Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt jussakkakauppa yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus siltä varalta, että joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Jussakka
Kaamasentie 3300
99910 Kaamanen

0400 443157
kauppa@jussakka.fi
www.jussakka.fi
1875326-2

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon, jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty. Suurikokoisten taideteosten kuljetuksesta ja kuljetuskustannuksista sovitaan tapauskohtaisesti.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Palautusehdot- ja peruutusoikeus-kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa,  asiasta täytyy tehdä välittömästi reklamaatio valitsemasi toimitustavan kuljetusyhtiölle.